Klar, ferdig, gå!

5 dager igjen til jul, og stemningen er preget av tradisjonelle forhold: Mildvær, hålke og lett nedbør i varierende grad av fasthet. Sånt er vi kjent med. Dette kan vi. Vi klager litt, men vi bryr oss egentlig ikke så veldig mye. Vi bare fyrer opp. Vi trives likevel. Vi vet vi går mot ei tid med kos, varme og samvær – og vi passer på å kose oss underveis, også.

Og midt i alle førjulsaktiviteter med juletresalg og kransebinding ville denne bloggen plutselig se dagens lys. Hverdagen her har mange fasetter, det jobbes med trær og blomster, stein og heller, gull og sølv. Det blir spennende å kunne dele våre historier framover.Velkommen, og på gjensyn 🙂

20171220_131202

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s